Noi suntem Andreia și Lucian, fotograf și videograf , cuplu în viața personală și profesională și iubitori de povești autentice. 

  Comunicativi, funny, creativi și serioși în același timp, deschiși să punem orice în practică. Ne place să surprindem momentele natural, așa cum se întâmplă ele, de aceea încercăm să intervenim în cursul evenimentului cât se poate de puțin, folosindu-ne, în același timp, imaginația și creativitatea. Suntem pasionați de ceea ce facem și încercăm, de fiecare data, să aducem ceva nou, iar asta se vede în munca noastră!

   Vom povesti în imagini una dintre cele mai importante zile din viața voastră, iar ceea ce iubim cu adevărat este spontaneitatea. Povestea adevărată. Tu ești tu. Acolo se află frumusețea reală, așteptând să fie descoperită și documentată. 


  Considerăm că fotografiile și filmele de nuntă cu adevărat emoționante se pot face doar când fotograful și videograful rezonează perfect cu protagoniștii poveștii, adică voi, așadar cel mai mult ne place să ne împrietenim cu mirii, să facem glume , să râdem și să discutăm despre absolut orice vă stă în minte în ziua nunții.

     Dacă v-ați regăsit în ce am scris și vă doriți un cuplu simpatic, prietenos și creativ care să vă  surprindă povestea ,cred că ne-ați găsit! 

     Abia așteptăm să ne cunoașteți mai bine. Noi deja suntem încântați de cunoștință!

                                Wedding and Engagement, Portraiture, Events photography based in IASI, Romania.